- Naturlig søtt
- Ingen kalorier
- Ingen karbohydrater
- Påvirker ikke blodsukkeret
- Skader ikke tennene
-
Utsolgt!Tilbud grunnet dato. Best before 31.mars 2024 Stevia drops vanilje – naturlig søtning uten kalorier Tilsett både sødme og smak til mat og drikke helt kalorifritt med Stevia drops. Med noen få dråper kan du for eksempel tilføre et hint av vanilje i kaffe, gjøre yoghurt mer spennende med smak av karamell, piske opp krem med sjokoladesmak, variere havregrøten med ulike smaker, og gjøre enhver drikk eller dessert til en spennende, god og sunn smaksopplevelse. Stevia drops er en naturlig søtning som gir masse smak uten en eneste kalori.
-
Utsolgt!Tilbud pga dato: februar 2024 Produktinformasjon Bakemix er en glutenfri miks med bare naturlig søtning. Den er nøytral i smak, og moderat søtet, noe som gjør den til et perfekt utgangspunkt for mye ulik bakst. Tilsett dine favorittsmaker og lag akkurat det du vil ha; sjokoladekake, cupcakes, sukkerbrød, muffins, scones, vafler, lapper – det er bare fantasien som setter grenser!
- Glutenfri og sukkerfri
- Kun naturlig søtning
- Svært allsidig til bakst
- 10 g protein per 100 g
- Perfekt til sukkerbrød
Per 100 g ferdig kake Sukrin Bakemix Bakemix med kesam Mikser med sukker Energi (kcal) 249 153 348 Fett 16 4 14 Netto karbohydrat 9 10 51 Kostfiber 7.3 7.1 1 Protein 9.9 11 3.5 - Sett ovnen på 175 C.
- Bland Bakemix med 4 egg, 1,5 dl vann, og 1 dl olje.
- Rør til en jevn blanding, og ha i det du ønsker av smakstilsetning.
- Stekes midt i ovnen i ca 35 min. (For muffins/mindre porsjonsstørrelser: ca 20 min)
-
Utsolgt!Best before mars 2024 Produktinformasjon Nå er det enkelt å lage sunnere sjokoladekake! Denne kakemiksen inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet har vi erstattet med fettredusert Sesam-mel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med lav GI og færre kalorier og karbohydrater. Sammenliknet med vanlig sjokoladekake har Sukrin Sjokoladekake:
- 34 % mindre kalorier
- 70 % mindre karbohydrater
- 32 % mer protein
- Sukkerfri
Per 100 g ferdig kake Sukrin Sjokoladekake vanlig sjokoladekake Energi (kcal) 239 361 Fett 15 18 Netto karbohydrater 13 43 Kostfiber 5.5 1.9 Protein 10 6.8 - Tøm kakemiksen i en stor bolle, og tilsett 3 dl vann, 3 egg og 1 dl nøytral olje, f.eks. rapsolje.
- Bland godt sammen. Ha røren i en rund form med diameter 24 cm.
- Stekes ved 175 grader i ca 25-30 minutter, midt i ovnen.
-
Utsolgt!Best before juli 2024 Produktinformasjon Nå får du hjelp til å lage favorittkakene dine helt uten sukker og hvetemel! Med sunnere Kakemix er det enkelt å lage kaker som alle kan spise med god samvittighet. Vi bruker Sukrin i stedet for sukker og erstatter hvetemel med Sesam-mel og FiberFin. Resultatet er en saftig og velsmakende kake som kan nytes til både hverdags og fest.
- Glutenfri.
- Sukkerfri.
- 13 g protein per 100 g ferdig kake.
- Perfekt som base for eplekake, gulrotkake med mer.
- Fiberrik, med 7 g fiber per 100 g ferdig kake
Per 100 g ferdig kake Sukrin Kakemix Kakemix med kesam Andre mikser Energi (kcal) 258 156 348 Fett 18 4.5 14 Netto karbohydrater 9.3 10 51 Kostfiber 7.4 7.4 1.0 Protein 13 14 3.5 - Sett ovnen på 175 C.
- Bland 4 store egg, 2 dl vann, og 1 dl olje i en bolle.
- Tilsett posens innhold og visp til røren er glatt.
- Stekes midt i ovnen i ca 30 min.
-
Utsolgt!Best before juli 2024 Sukrin Chocolate drink (Tilbud t.o.m. 19.02.23) Gi favorittmelken din en nydelig sjokoladesmak! Sukrin Chocolate drink kan brukes i kald og varm melk av alle slag, og passer både til frokost, lunsj, etter trening, i termos på tur og når du skal unne deg noe godt.
- Tilfører kun 6 kalorier per glass
- Uten tilsatt sukker
- Naturlig søtet med Sukrin og stevia
- Vegansk
- Bland 2 ts. pulver godt sammen med 2 dl av den melken du foretrekker. En pose er nok til 30 glass sjokolademelk.
-
Utsolgt!Best before juni 2024. Nedsatt pris grunnet dato. Sukrin Chocolate mousse - ren nytelse! Kan vi friste med en fløyelsmyk og luftig sjokolademousse uten tilsatt sukker? Sukrin Chocolate mousse er et perfekt alternativ for alle som vil nyte en deilig dessert både til hverdag og fest. Moussen har en fyldig smak av sjokolade, og selv om den har lite kalorier gir den ikke følelsen av en lavkaloridessert - den er mektig, og smaker rett og slett 'syndig godt'.
- Uten tilsatt sukker
- Naturlig søtet med Sukrin og stevia
- Fantastisk luftig og kremet konsistens
- Kun 85 kalorier per porsjon
-
Utsolgt!Best before mai 2024 Produktinformasjon Enklere enn dette blir det ikke å lage kake. På 2 minutter har du en sjokoladedessert ferdig i ditt eget krus. Cake in a cup er myk og saftig, uten sukker, gluten og egg. Selv om Cake in a cup er en søt dessert, har den et næringsinnhold som gir færre kalorier og mer protein enn en skive grovt brød med gulost. Det betyr at Cake in a cup kan spises med god samvittighet når som helst, hvor som helst! Selv på en vanlig hverdag, og selv for deg som er nøye med hva du spiser, er dette perfekt kosemat. En hel kake gir ca 241 kalorier, og om du deler med en du er glad i, blir det enda mindre.
- Glutenfri
- 45 % mindre kalorier enn vanlige sjokoladekakemikser*
- Uten egg og tilsatt sukker
- Kun 241 kalorier per ferdig kake
- Tilsett bare vann
-
Utsolgt!Best before juli 2024 Produktinformasjon Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da har vi utviklet det perfekte brødet for deg. Med Sukrin Fiberbrød kan du bake ditt eget lavkarbo fiberbrød, helt uten gluten, melk og gjær.
- Kun 1 g karbohydrat per skive!
- 8,5 g kostfiber per skive – 3 x så mye som i vanlig grovbrød.
- Uten gluten, melk og gjær.
- Enkelt å lage, ingen elting, ingen heving.
- Metter lenge
- 36% mindre kalorier og 94% færre karbohydrater enn i vanlig grovbrød.
- Enkel tilberedning – ingen elting eller heving.
Per 100 g ferdig brød Sukrin Fiberbrød Vanlig grovbrød Energi (kcal) 163 262 Fett 8.4 3.9 Karbohydrater 2.5 40 Kostfiber 21 6.4 Protein 8.7 10 - Sett stekeovnen på 200 grader.
- Bland posens innhold med 3 dl vann.
- Rør godt, la svelle i noen få minutter, og form ut på en bakepapirkledd stekeplate. Om du ønsker kan du strø litt solsikkefrø over før du steker.
- Stek brødet i ca. 60 minutter på nederste rille.
- Brødet oppbevares best i en pose i kjøleskapet.
-
Utsolgt!Best before juli 2024 Produktinformasjon Dette brødet er så fullt av sunne ingredienser, og så velbalansert ernæringsmessig at det virkelig er et ekte superbrød. Brødet er rikt på fiber og protein, og i tillegg inneholder det Omega-3 og kalsium fra chiafrø, og komplett og lettopptakelig protein fra erteprotein. Brødet er uten egg, melk, gluten, gjær, sukker og soya. En brødskive inneholder kun 1,5 g karbohydrat, og smaker så likt vanlig grovbrød at det nesten er for godt til å være sant.
- Glutenfri.
- Uten egg, melk, gluten, gjær og soya.
- Skal kun tilsettes vann, ingen elting eller heving.
- Enkel tilberedning.
Per 100 g ferdig brød Sukrin Chiabrød Gjennomsnittlig grovbrød Energi (kcal) 169 262 Fett 8.9 3.9 Karbohydrater 3.3 40 Kostfiber 19 6.4 Protein 9.6 10 - Sett ovnen på 200 °C.
- Bland posens innhold med 3 dl vann.
- La deigen hvile i ca. 5 min, og form deretter til brød eller rundstykker med fuktige hender.
- Stek ca 60 minutter midt i ovnen. For rundstykker: 20-25 min.
-
Utsolgt!Best before 13. april 2024 Sukrin mørk sjokolade - raspberry Sukrin Dark Chocolate Raspberry er kun naturlig søtet med Sukrin og stevia. Sjokoladen er melkefri og inneholder kun 4 g netto karbohydrater per plate, og den har en fyldig og god smak, og smaker friskt av bringebær. Ingredienser: Kakaomasse, søtstoffer (erythritol og steviolglykosider), inulin, kakaosmør, bringebær: 2,5%, vanilje, emulgator (solsikkelecithin). Minst 65% kakao. Med et naturlig innhold av sukker. Kan inneholde spor av melk, hasselnøtter og mandler. Overdrevet inntak kan ha avførende virkning. Næringsinnhold per 100 g: Energi 438 kcal Fett 39 g -hvorav mettet fett 23 g Karbohydrater 25 g -hvorav sukkerarter 1,9 g -hvorav polyoler 21 g -netto karbohydrater 4 g Kostfiber 21 g Protein 7,3 g Salt 0,02 g Jern 11 mg
-
Utsolgt!Best before 30. april 2024 Sukrin Marzipan: Innholdet av mandler har økt fra 40 til 45 %, noe som gir en enda bedre smak og lavere innhold av karbohydrater. SukrinMarzipan er uten tilsatt sukker, med kun naturlig søtning (Sukrin og stevia). SukrinMarzipan er uten egg og dermed også vegansk. Marsipanen smaker minst like godt som vanlig marsipan, og har et fantastisk bra næringsinnhold. Med 29 % fiber og kun 5 % karbohydrat er den svært godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere. Ingredienser: Mandler (45%), fiber (oligofruktose og polydextrose), søtstoffer (erytritol og steviolglykosider), vann, konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Næringsinnhold per 100 g: Energi 329 kcal Fett 24 g -hvorav mettet fett 1,8 g Karbohydrater 22 g -hvorav sukkerarter 3 g -hvorav polyoler 17 g Kostfiber 29 g Protein 9,6 g Salt 0,02 g Netto karbohydrater uten erytritol: 5 g