Best before 25. april 2025
SukrinSirup Caramel – en sirup som gjør godt!
Sirup og honning brukes ofte for å sette en ekstra spiss på baking og matlaging. Selv om dette virkelig løfter smaken, sørger det også for at kaloriinnholdet skyter til værs, i takt med blodsukkeret. Men det behøver ikke lenger å være sånn:
SukrinSirup Caramel er er et godt alternativ til ordinær karamellsaus, da den har et lavt innhold av karbohydrater, og i tillegg inneholder mye fiber. Sirupen er perfekt over iskrem, yoghurt, pannekaker, frukt/bær og ulike desserter. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig.
Næringsinnhold per 100 g:
Kcal: 149 | Fett: 0 g | Karbohydrater: 21 g | herav sukkerarter: 1,8 g | herav polyoler: 14 g | Netto karbohydrater: 6,6 g | Kostfiber: 49 g | Protein: 0 g | Salt: 0,07 g
Ingredienser:
Løselig maisfiber, søtstoffer (sorbitol, erythritol, steviolglykosider), melasse, salt.